AnswerHub Upload Issue
Our AnswerHub community currently has a bug that prevents you from attaching your model or other files to your questions. AnswerHub is aware of this issue and they are working on a fix. Until we receive their patch, you can upload your models and other files to FlexSim's file share site. Include the file name in your question so that we know which upload to reference.

question

Solidworksan avatar image
0 Likes"
Solidworksan asked Ryan Clark commented

Label does not exist Err


TTP_set pos.fsm



1625234586720.png

hi

At onEntry, I checked the stock status of the rack in the global table, and put Num (Rack number) and Level (Rack height) label values in the box to create a process to put it in the rack location I intended.


But I don't know the cause and solution of the above error "Label does not exist"


Can you help?





FlexSim 19.0.0
error messageerrors
1625234586720.png (212.5 KiB)
ttp-set-pos.fsm (21.8 KiB)
· 1
5 |100000

Up to 12 attachments (including images) can be used with a maximum of 23.8 MiB each and 47.7 MiB total.

Hi @solidworksan, was one of David Seo's or Felix Möhlmann's answers helpful? If so, please click the red "Accept" button at the bottom of the one that best answers your question. Or if you still have questions, add a comment and we'll continue the conversation.

If we haven't heard back from you within 3 business days we'll auto-accept an answer, but you can always unaccept and comment back to reopen your question.

0 Likes 0 ·
David Seo avatar image
0 Likes"
David Seo answered David Seo edited

@Solidworksan

The racks have not any output objects and you set the sendtoport.

It's the problem. I fix it.

And I set the Num and Level value in Source Oncreation trigger.

I attach the fixed model.

If you have any questions about this, make me know it.


ttp-set-pos-fk.fsm (21.3 KiB)
5 |100000

Up to 12 attachments (including images) can be used with a maximum of 23.8 MiB each and 47.7 MiB total.

Felix Möhlmann avatar image
0 Likes"
Felix Möhlmann answered

Hi @Solidworksan,

your racks are set to send the items out based on the non-existant "Type" label. Either create this label (but this will lead to another error as the racks currently don't lead to any other objects) or choose a different, appropriate option for the "Send To Port" setting (for example "First Available").

sendtoport.png



sendtoport.png (84.6 KiB)
5 |100000

Up to 12 attachments (including images) can be used with a maximum of 23.8 MiB each and 47.7 MiB total.

Write an Answer

Hint: Notify or tag a user in this post by typing @username.

Up to 12 attachments (including images) can be used with a maximum of 23.8 MiB each and 47.7 MiB total.